but the guy that basically just saved the world shows up at your door, you expect him to have a couple of issues

source

datumet är den 25 september och jag känner att jag kan leva lite igen

Lazy afternoon

source

 

Det känns ganska mäktigt att ha blivit upphaffad av både elevrådsstyrelsen och skoltidningen all in one week. Nu är jag alltså marknadsförare samt skribent och jag kunde inte vara mer taggad. Ett par vita Martens står på en hylla i en affär i Paris och bara väntar på att bli mina och framtiden ser ljus ut på gatorna i London. Vem fan sade att man skulle leva i nuet?

LOWEO


I guess that's what I do


Route 66

source

brighter days


stop this city

source
Det är lustigt hur ens humör kan ändras inom loppet av tre timmar. verkligen amusing.
Tanken att skippa alla lektioner förutom psykologin (jag älskar psykologi) nu under två veckors tid ligger ganska fint hos mig. Eller varför inte hoppa av skolan? börja jobba heltid som emelie på ica och samla ihop nog med pengar till en turbiljett till London. okej, låt inte tankarna flyga iväg för långt nu, tillbaka till att skolka i två veckor och aldrig återvända till skolan igen. ja.

f-fuck


I walk these streets, a loaded six string on my back


family is about trust


hearts a mess

source

MISHA COLLINS FOR PRESIDENT

source

 


tricia will go places

source1. 2

when the Devil takes hold who will have mercy on your soul

source, redigering av moii

WE USED TO BE THE LUMINARY ONES


there's been a long time since I had some fun


drifting through the wind

source


feel so paper thin

det spelar egentligen ingen roll att jag nu bytt tillbaka från tumblr till blogg esse, ni är ju tysta som möss (vilket då inte gör mig någonting, keep up the good work) så det blir bara lättare för mig att utnyttja bloggen för vad den var till för från början.

texten jag började på innan utvecklades till en bok, så jag nöjer mig med att meddela att jag gjort mer än bara mig själv besviken idag och att den skam jag känner är så intensiv att jag känner för att kräkas tills det ända jag består av är ben. ben, ben, ben. jag tänker då spara utvecklingen av detta till en annan gång, då den med all säkerhet kommer likna det jag skrev (och raderade) för nästan exakt en halvtimme sedan, men ni kan ju dra era fina paralleller och slutsatser och komma fram till vad ni nu har för åsikt om detta milt sorgliga och tragiska inlägg. eller inte. awsm.

NO SUDDEN MOVES

den här kvällen är en sådan där allt bara är så fruktansvärt fel. jag ifrågasätter allt; mina val, mina mål och krav och jag har nu insett att det är hög tid för mig att faktiskt börja tvivla. Det är inte längre en fråga om att stå ut och vara unik för faktumet är att jag inte vill det längre. Jag vill lyckas, och eftersom alla runtom mig tycks göra det vill jag vara precis som dem, för det enda jag tycks lyckas med just nu är att misslyckas. Gott folk, det råder då inga tvivel om hur lågt självkänslan sjunkit den senaste tiden.
good grief, ska spendera resten av kvällen med denna låt och noveller skrivna av Lisa som alltid lyckas.

och ska bara ta tillfället i akt att konstatera att ingen förändring kommer ske här. vet inte vad som slog mig igår

I flew too high

funderar på förändringar till mitt imaginarium, ett halvår är trots allt en väldigt lång tid. det kanske kommer se lite rörigt ut under obestämd tid, men det är straxt ordning bland kaoset ska ni se.

NOTHING SATESFIES ME BUT YOUR SOUL

source
o´ death

RSS 2.0